Societat

tribunals

can vies

La Generalitat rebaixa les penes als quatre acusats pels aldarulls de Can Vies

Demana 5 anys i mig pel jove que va ferir un mosso al braç amb un pedra i un any i mig per als altres tres

Els processats neguen haver causat cap mena de disturbi mentre que els agents asseguren que hi van participar “activament”

La Generalitat ha rebaixat la petició de set anys de presó per als quatre jutjats aquest dimarts pels aldarulls de Can Vies d'ara fa dos anys. L'advocada dels Mossos d'Esquadra ha retirat els càrrecs d'atemptat a l'autoritat per a tres dels acusats i ha mantingut la petició d'un any i mig de presó per un presumpte delicte de desordres públics; per al quart processat, demana cinc anys i mig per presumpte atemptat a l'autoritat i desordres públics. També ha canviat la demanda d'un any i mig de presó per una multa per presumptes danys continuats.

La Fiscalia ha ratificat la petició de tres anys i mig de presó per a Albert E., acusat d'atemptat a l'autoritat per tirar una pedra a un antiavalot i causar aldarulls, i un any i mig per als altres tres acusats per desordres públics, a més d'una multa de danys.

Els quatre jutjats han negat haver causat cap mena de disturbi mentre que agents dels Mossos han assegurat que els van veure participar “activament” en un grup d'entre 20 i 30 persones que llançava objectes a la línia policial i destrossava mobiliari urbà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia