Successos

successos

Troben dos dits en un parc infantil de Girona

Uns veïns de Girona van localitzar dissabte un ganivet ple de sang i dos dits d'una persona en un parc infantil de la ciutat. La troballa va tenir lloc el dia 8 pels volts de les onze del matí, quan un grup de pares i mares amb el seus fills van arribar al parc que hi ha situat al carrer de Joquim Bonet, a l'altura de la caserna de la Guàrdia Civil. Un dels adults es va donar que en un racó hi havia un ganivet tacat de sang i un dit amputat. Els pares van intentar evitar que els menors s'adonessin de la situació i van donar l'avís als Mossos d'Esquadra. Mentre arribava la policia, un dels menors va trobar un altre dit.

De l'escena dels fets una patrulla dels Mossos es va endur els dos dits, una fusta de tallar embotits, un ganivet de carnisser i una caixa de cartró on hi havia un tros de carn.

Arran de la investigació es va saber que els fets van ocórrer divendres, quan un home pakistanès estava tallant una peça de carn a la plaça acompanyat d'un amic. L'home es va tallar els dits i a causa la gravetat del fets va abandonar-ho tot i va anar al CAP de Montilivi. Allà els sanitaris el van derivar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia