Punt divers

Enxampat a l'interior d'un bar de Vic on hauria entrat a robar

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Vic, han detingut un veí de la ciutat acusat d'intentar robar en un bar del carrer Manlleu. Quan els agents van arribar a l'establiment van veure, per un fals sostre que s'havia forçat des d'una escala lateral, les cames del detingut pel què van poder comprovar que continuava a l'interior de l'establiment. L'home va ser localitzat amagat darrera una porta de l'interior del bar. Els cossos policials havien rebut l'alerta per part dels veïns que els semblava sentir soroll al interior de l'establiment en un horari en què el bar està tancat. L'home duia en una bossa localitzada pels agents 5 ampolles, 13 dvd i 60 discos compactes.

Els fets van passar dimarts a dos quarts de tres de la matinada. El jove detingut és Rachid El M de 28 anys. Aquest mateix dimecres estava previst que el detingut passés a disposició del jutjat de guàrdia de Vic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.