Punt divers

Un vi de DO Montsant, entre els recomanats en un restaurant amb estrella Michelin de Suècia

Un vi amb denominació d'origen (DO) Montsant es troba entre els recomanats per Esperanto, un restaurant amb estrella Michelin de Suècia. Així, al seu menú degustació, el filet de porc ibèric s'acompanya del vi Dosterras 2006, una garnatxa del Montsant elaborada per Josep Grau Closa, del celler de Marça (Priorat) Dosterras. Aquest celler explica en un comunicat que Grau ha volgut recuperar amb aquest vi 'l'aroma i gust primitiu de la garnatxa de Montsant'. El celler, que considera que la DO Montsant ha esdevingut 'una de les zones productores de vi més dinàmiques i amb més potencial' de l'Estat, reflexiona que 'com són aquests suecs que de vegades ens coneixen millor que nosaltres mateixos'.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.