Successos

tarragona

Un incendi arrasa de matinada una botiga al polígon de les Gavarres

L'establiment, dedicat a la venda d'objectes diversos per a la llar, ocupava una nau de 2.500 m² que s'ha enfonsat

La reconstrucció durarà un any

Un incendi durant la matinada d'ahir va deixar completament destruïda la botiga Splaff, que ocupava una nau de 2.500 metres quadrats a l'àrea comercial de les Gavarres, a Tarragona. L'incendi va mobilitzar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, que tot i que el van donar per controlat a dos quarts de sis de la matinada, van mantenir dues dotacions remullant la zona durant tota la jornada i fins al vespre.

El foc es va declarar poc abans de les tres de la matinada a l'interior de la nau, situada al número 4 del carrer de les Gavarres, però quan els Bombers van arribar al lloc dels fets el sostre ja s'havia enfonsat. Un total de catorze dotacions van treballar durant tota la matinada per controlar les flames. El foc no es va poder donar per extingit fins a les set del vespre d'ahir, i fins llavors, els Bombers van estar remullant les restes per evitar una revifalla.

El foc ha arrasat completament la botiga Splaff, dedicada a la venda d'objectes diversos per a la llar. Tot i això, no ha resultat afectat l'establiment situat al soterrani, dedicat a la venda de sofàs, malgrat que els Bombers sí que van actuar en algun punt calent d'aquest segon establiment, on s'havia produït acumulació de fum.

El president de l'Associació d'Interès Econòmic (AIE) de les Gavarres, Manuel Vera, va anunciar ahir la voluntat de reconstruir l'establiment, tot i que va destacar que aquesta no es podria completar fins a mitjan 2012, ja que els danys han estat importants. De moment, es desconeixen les causes de l'incendi, tot i que els equips de bombers ho estan investigant.

Aquest no és el primer incendi que ha patit recentment la zona, ja que l'estiu del 2008 un foc va afectar tres naus comercials al polígon.

LA XIFRA

14
dotacions dels Bombers
van treballar durant la matinada d'ahir en l'extinció de l'incendi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.