Punt divers

aldarulls

Batussa entre policies i noctàmbuls a Lloret

Nit moguda a Lloret de Mar. La Policia Municipal i els efectius de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) dels Mossos van haver d'intervenir ahir cap a un quart de sis de la matinada per dispersar els centenars de noctàmbuls que a la sortida de les discoteques van col·lapsar la zona de la Riera i, com a conseqüència, impedien el trànsit. La policia va aconseguir foragitar una bona part dels noctàmbuls però un grup, bàsicament de joves francesos, es va rebel·lar contra els agents i els van començar a llançar gots, ampolles i pedres, i també es van dedicar a fer córrer i bolcar els contenidors d'escombraries. Davant l'acció rebel del grup, els Mossos van optar per disparar alguna pilota de goma i també algun tret de salva. L'operació va acabar amb un detingut: un jove francès de 23 anys, que va ser acusat de desordres públics. El noi ja té antecedents per fets similars.

Incidents com els d'ahir són força habituals els estius a Lloret quan la multitud de noctàmbuls que surten de les discoteques es concentren de cop al carrer a l'hora de tancament dels locals. Per això, des de Sant Joan fins a finals d'estiu, els Mossos mantenen diàriament les unitats de l'ARRO a la zona de Lloret per si han de reprimir esvalotadors com els que es van revoltar ahir.

L'alcalde de Lloret, Romà Codina, en declaracions a l'ACN, va manifestar la seva intenció de posar fre a aquest model de turisme. Entre les mesures que té in mente hi ha posar més càmeres de vigilància a les zones d'oci nocturn i també eradicar els disco tours, excursions guiades per anar de bar en bar a consumir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.