Successos

Successos

Detingut per haver pegat a un socorrista

El jove va intentar també fugir de la policia robant una llanxa, a Sitges

El Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat David A.R., de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cubelles (Garraf), per presumpta desobediència i resistència als agents de l'autoritat, amenaces, danys i furts a la platja de la Fragata de Sitges. El jove es trobava a la platja banyant-se amb el seu gos quan els socorristes que hi havia a la platja s'hi van adreçar per comunicar-li que no es podia banyar amb el gos i li van demanar que tragués l'animal de l'aigua.

Després de dues peticions, el jove no només no va fer cas dels socorristes, sinó que, davant la perplexitat dels banyistes, va amenaçar un socorrista, va intentar agredir-lo i va destrossar un sac de sorra preparat per al castell de focs de la festa major.

Va ser llavors quan els socorristes van trucar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sitges. Els agents, en arribar a la platja, van veure que el jove nedava i intentava agredir un socorrista que s'hi havia acostat amb una moto aquàtica.

L'episodi va continuar minuts després, quan el jove va robar una llanxa pneumàtica i en va engegar el motor per fugir del lloc. Pocs minuts després el motor es va parar i va poder ser remolcat a la platja després que intentés, una altra vegada, pegar el socorrista. Ja a la platja, el banyista va començar a agredir també els agents dels Mossos d'Esquadra donant-los cops de puny i puntades de peu. David A.R. va quedar detingut, i durant el trasllat policial va continuar donant cops, a les portes del vehicle policial.

El jove cubellenc detingut, que té antecedents policials, va passar a disposició judicial del jutjat de Vilanova i la Geltrú, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.