Successos

La policia tanca un prostíbul del barri de Pedret

Al local, que és a menys de 200 metres d'una escola, hi exercien noies xineses

Servei les 24 hores. És el que oferia un prostíbul situat als baixos del número 11 del carrer Pedret de Girona que havia rebut nombroses queixes dels veïns, i que finalment aquesta setmana ha estat clausurat per la Policia Municipal. L'11 d'agost, els agents van lliurar al responsable del negoci una notificació en què se li donava un mes de marge perquè tanqués les portes. Passat aquest temps, es va comprovar que la casa de cites continuava funcionant i, a causa de l'incompliment, dilluns a les sis de la tarda els efectius s'hi van tornar a dirigir per precintar l'establiment de manera definitiva. En l'operació hi van participar membres de la secció d'investigació i seguretat de la Policia Municipal, juntament amb els de la brigada d'estrangeria i fronteres de la Policía Nacional. A l'interior, van trobar una treballadora, de nacionalitat xinesa. La noia va quedar detinguda perquè tenia una ordre d'expulsió de l'Estat espanyol i se la va traslladar a les dependències de la Policía Nacional per iniciar els tràmits. Els investigadors, a banda, es van posar en contacte amb l'amo perquè s'adrecés allí, ja que hi havia de ser present en el moment de la clausura –anys enrere, el mateix lloc havia estat un punt de trobada de practicants del sadomasoquisme–.

Un fet que no agradava als veïns és que el prostíbul era a menys de 200 metres de l'escola Montjuïc. El negoci feia dos anys que funcionava i hi treballaven unes vuit o nou dones, majoritàriament d'origen japonès i xinès, i d'edats compreses entre els 18 i els 30 anys. A l'exterior no hi havia cap cartell en què s'indiqués que es tractava d'un club de cites, si bé el responsable havia instal·lat a l'entrada una llum característica d'aquest tipus de negocis. En alguns mitjans de comunicació impresos, a més, sortia l'anunci del local i, per deixar més clara la seva ubicació, es feia èmfasi en la porta principal, de color blau. També s'informava que les noies estaven disponibles a qualsevol hora i, per això, era freqüent veure taxis que les anaven a recollir per portar-les on les havia contractat un client.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.