Successos

successos

Un boletaire troba un cadàver en un bosc entre Lloret i Tossa

Un boletaire que dijous de la setmana passada caçava bolets a la zona de la Fermina, una àrea boscosa entre Lloret de Mar i Tossa de Mar, hi va trobar el cadàver d'un home en avançat estat de descomposició. El boletaire va alertar la policia i es va activar el protocol judicial per fer l'aixecament de cadàver i la inspecció de l'escenari, dins del terme municipal de Lloret de Mar. Inicialment tot fa pensar que no es tracta de cap mort criminal (el cos no estava enterrat ni colgat) i els forenses tampoc han detectat indicis evidents de violència, per la qual cosa s'apunta cap a una mort accidental o natural.

Ara els Mossos i els forenses treballen en la identificació de la víctima a partir de la documentació que es va trobar a la zona i que correspon a un francès, que constava com a desaparegut al seu país des de fa mesos. Els forenses estan fent gestions amb odontòlegs francesos per trobar la fórmula dental del desaparegut i comparar-la amb la de la víctima. En principi les gestions prosperen però en el cas que no es pogués identificar per les dents caldria contactar amb algun familiar directe de l'home desaparegut per agafar mostres d'ADN i fer la comparativa amb l'empremta genètica del cadàver. Els investigadors confien que la identificació serà factible i que hi ha moltes probabilitat que la víctima sigui el francès, un home d'uns trenta anys, desaparegut.

Més difícil és identificar l'home que va aparèixer mort el 28 de maig del 2009 flotant a la riera de la Cuana, al costat del port esportiu de Roses. Tot i el temps transcorregut no hi ha hagut manera de posar nom a la víctima: un home que aparentava uns setanta anys i que tenia un rajol enganxat a la panxa i duia una quantitat important de diners, uns 3.000 euros. Es sospita que pot ser alemany perquè duia un rellotge car i exclusiu comprat a Alemanya. No duia cap documentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.