Successos

successos

Troben penjats al bosc la parella evadida de Lloret

La família va denunciar a l'agost la desaparició de Daniela Ceoarba Romana, de 13 anys, i ja sospitaven que havia fugit amb el xicot de la seva germana gran

Un boletaire va trobar ahir els cossos en una pineda

Daniela va passar un SMS a la mare dient que fugia amb Mihai

Tràgic final. Un boletaire va trobar ahir els cossos d'una parella penjats en un bosc de Lloret i tots els indicis indiquen que són Daniela Ceoarba Romana, la noia de 13 anys de qui es va denunciar la seva desaparició a l'agost, i Mihai Manolache, el seu cunyat, de 27 anys, amb qui ja se sospitava que la menor s'havia escapat. El boletaire rastrejava el bosc de la zona de Can Ballell, quan va descobrir els cossos, de dues persones, home i dona, penjats d'un arbre. El boletaire va donar l'alerta i es va mobilitzar el protocol policial i judicial per fer l'aixecament dels cadàvers i investigar el cas.

L'estat dels cossos, en procés de momificació, i el fet que portessin roba d'estiu ja va donar la pista que feia temps que eren morts. I aviat es va pensar que les víctimes podrien ser la parella que s'havia evadit de Lloret de Mar el mes d'agost passat. El fet que al cos de l'home mort hi trobessin documentació corresponent a Mihai Manolache va acabar de refermar les sospites. Tot i que s'haurà de certificar la identificació dels cossos per mètodes científics, ahir mateix els Mossos ja van comunicar als familiars de Daniela que havien trobat els cossos de la parella. I la família va identificar l'anell i les joies com les de la noia desapareguda.

El dilluns 8 d'agost, la mare de Daniela va anar a denunciar als Mossos d'Esquadra que el dia abans, el diumenge, havia perdut de vista la seva filla, de 13 anys. La noia no era resident a Lloret de Mar, però havia anat a la població a passar uns dies per visitar la seva mare que sí que hi viu i treballa. Quan la mare va presentar la denúncia, a part d'aportar la descripció, una noia pèl-roja i alta i una fotografia, ja va assenyalar que sospitava que la noia anava acompanyada d'un noi, que precisament era el seu cunyat, el xicot de la germana gran, Miahi Manolache. La mare tenia constància que la seva filla havia marxat amb Mihai perquè li va passar un missatge SMS comunicant-li que se n'anava amb ell. A més a més, Miahi Manolache, tampoc no es va presentar a la feina el dilluns 9 d'agost i no va tornar a donar senyals de vida. Tot indicava, doncs, que es tractava d'una fugida voluntària, però el fet que la noia tingués només 13 anys preocupava especialment la família, que va penjar cartells per tota la zona de Lloret amb la fotografia de la noia, demanant la col·laboració ciutadana per trobar-la.

No van tenir cap notícia d'ells fins ahir, quan la policia els va comunicar que havien trobat els seus cossos a Lloret mateix, al bosc de Can Ballell. Es tracta d'una zona de pinedes molt transitada tant per gent que va a caçar bolets com per persones que van a passejar els gossos o bé a caminar. Però fins ahir, els cossos de la parella havien passat desapercebuts. Tot fa pensar que eren allà des poc després de la desaparició. La hipòtesi amb què treballen els Mossos és que la parella es va llevar la vida voluntàriament.

Les claus

El desaparegut del 2 CV també era mort al bosc a Lloret

tura soler

És el segon cop en qüestió de tres setmanes que algú que caça bolets es troba cadàvers al bosc a Lloret. El 27 d'octubre passat, un boletaire va trobar a la zona de la Fermina un cos que va resultar ser el del jove francès Nicolas Macias, que constava com a desaparegut des de final de juny. Macias, veí de la població de Montivilliers, a Normandia, viatjava amb un citroën 2CV molt característic, de color verd, amb matrícula 4518 VF 76. El 22 de juny passat, Nicolas Macias va visitar un germà seu que viu a Perpinyà i va continuar la seva ruta cap al sud. La seva darrera pista es perdia al Pertús, on el 6 de juliol se suposa que ell mateix va treure 450 euros del seu compte. El seu Citroën 2 CV encara no ha estat localitzat.

El cos sota l'asfalt

El 15 de gener del 2007, a Lloret va aparèixer un cadàver de la forma més estrambòtica. El cos, ja esquelètic i al qual li faltava un braç, era soterrat a 60 centímetres de profunditat sota l'asfalt del carrer Montecarlo, a la urbanització Sant Llorens. El cadàver es va descobrir quan van obrir una rasa per fer unes obres de canalització i la hipòtesi que es va considerar més factible indicava que era enterrat des d'uns trenta anys abans quan es va urbanitzar la zona i es van asfaltar els carrers. Qui era el mort i com va anar a parar sota l'asfalt és un misteri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.