Successos

policial

Busquen a l'Empordà l'autor d'un crim a Sitges

Els Mossos d'Esquadra tenen identificat el sospitós de l'assassinat el passat 21 de novembre d'un veí de Sitges, que va ser trobat apunyalat al sofà de casa seva. El sospitós és un home de nacionalitat alemanya, Thorsem Platte, que es mou amb un cotxe Volkswagen Passat amb matrícula estrangera. Els Mossos sospiten que Platte es pot haver refugiat en algun punt de les comarques gironines, especialment l'Empordà, per intentar creuar la frontera, i per això han enviat un comunicat a les comissaries de la zona de Girona en què demanen ajut per atrapar-lo. A part de l'ordre de detenció per l'homicidi de Sitges, als arxius policials ja consta una altra ordre europea de detenció emesa per les autoritats alemanyes. El crim que se sospita que va perpetrar Platte es va descobrir el 21 de novembre a la nit, quan diversos veïns van trucar al 112 per avisar que se sentia molta pudor de gas al bloc del número 70 del carrer Parellades. Quan hi van anar els bombers van descobrir que a dins de l'habitatge, estirat al sofà, hi havia el cadàver de l'inquilí, amb diverses punyalades que li havien causat la mort.

A l'habitatge es va trobar el gas obert i dues espelmes enceses i tot apunta que l'homicida, abans de fugir, ho havia deixat preparat perquè quan hi hagués prou acumulació de gas es produís una explosió i així simular un accident o un suïcidi i eliminar les proves de l'assassinat. Quan van arribar els bombers van desallotjar tots els veïns de l'edifici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.