Successos

tribunals

Sis anys de presó per a l'acusat d'haver violat una menor a Salt

El processat haurà d'indemnitzar la víctima amb més de 3.000 euros

La secció quarta de l'Audiència de Girona ha condemnat Jorge Humberto Sinisterra a sis anys de presó per haver violat una menor fa poc més de dos anys al municipi de Salt. Així mateix, la víctima, que va ser assistida pel lletrat Sam García-Quintas, rebrà una indemnització de 3.245 euros de l'agressor en concepte de responsabilitat civil i el jove no es podrà acostar a la víctima a menys de 150 metres ni comunicar-se amb ella per cap mitjà durant vuit anys. El lletrat García-Quintas es va mostrar ahir “satisfet” per la sentència.

Els fets van passar el desembre del 2009 en un pis del carrer Ramon Sambola. L'acusat, un jove colombià, va sortir de festa la matinada del 13 de desembre del 2009. Durant la nit, el noi es va trobar amb dues menors russes de 16 anys, que també havien anat de gresca. Quan va arribar l'hora de retirar, cap a les vuit del matí, el processat va convidar les dues noies a dormir al pis on vivia, perquè una d'elles s'havia deixat les claus de casa. Tots tres van entrar a l'habitatge. Una de les noies va anar a dormir en una de les habitacions i l'altra va sortir a la terrassa a fumar.

Ho va intentar amb l'altra

Segons el text de la sentència, ha quedat provat que, en un moment de la nit, el processat va entrar nu a l'habitació on dormia una de les menors. El noi la va despertar i li va dir que es despullés, però la noia es va negar a fer-ho i li va dir que marxés de l'habitació.

En sortir al passadís, es va creuar amb l'altra menor, que venia de fumar, i la va agafar del braç i la va obligar a entrar en una de les habitacions. Un cop dins, segons la sentència, el processat va “tirar” la noia sobre el llit i la va agafar pels braços. La noia va començar a plorar i va demanar al noi que la deixés en pau, però el jove no va desistir i li va tapar la boca amb la mà. El noi la va agafar amb força, li va abaixar els leggins i el tanga, i la va penetrar vaginalment, sense arribar a ejacular perquè la menor es va poder alliberar d'una mà i va agafar dels cabells l'agressor. La noia va començar a xisclar, uns crits que va sentir la mare de l'acusat, que va colpejar la porta de l'habitació. Llavors, l'agressor va cessar la seva acció i va alliberar la noia. La menor va anar a buscar la seva companya a l'altra habitació, i totes dues van marxar immediatament del domicili.

13.12.2009
és el dia
que Jorge Humberto Sinisterra va agredir sexualment la menor en un pis de Salt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.