Successos

policial

Els Mossos de Blanes ofereixen més vigilància als pagesos

Els caps policials visiten els agricultors i els ho anuncien

Els lladres, lluny d'aturar-se, hi tornen

Els responsables policials de Blanes van anar ahir als camps per parlar amb els pagesos de l'augment del nombre de robatoris, del qual es feia ressò aquest diari també ahir. Segons van relatar fonts policials, els caps dels Mossos d'Esquadra es van comprometre a “intensificar el patrullatge”. Policia i pagesos es van citar per a una reunió formal per aquesta setmana. És la primera reacció a l'article d'ahir d'aquest diari en què s'explicava que els pagesos estan desesperats per l'increment del nombre de robatoris.

Continuen els robatoris

I és que el mateix dia que aquest diari publicava la notícia sobre l'onada de robatoris, els pagesos es van llevar amb una nova visita dels lladres. Un dels protagonistes del reportatge era l'Agustí Robert, president de la Cooperativa Agrícola de Blanes. Entre altres coses, explicava que havia decidit deixar la seva caseta oberta, perquè no li forcessin la porta. Però ni així. “Aquesta nit [ahir per al lector] m'han forçat la porta, que estava oberta, i ara l'hauré de canviar”, va explicar ahir amb sorpresa. A part de fer-li malbé la porta, els lladres no es van emportar res, perquè, tal com explicava en el reportatge, dins ja no hi guarda res de valor. Ara bé, els lladres sí que van entrar i robar en una segona caseta.

LA XIFRA

2
casetes dels pagesos, com a mínim, van ser forçades la nit de diumenge a dilluns, segons la cooperativa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.