Successos

policial

Vigilància “dia i nit” als camps de Blanes

Els Mossos prometen patrullar de nit, de matinada i els caps de setmana

Els màxims responsables policials del delta de la Tordera es van reunir ahir amb els líders de la cooperativa agrícola per abordar la nova onada de robatoris que afecta els pagesos de Blanes. I es van comprometre a intensificar la presència policial sobretot de nit, de matinada i els caps de setmana.

Els Mossos d'Esquadra són conscients de la problemàtica dels pagesos, que dilluns explicava aquest diari. L'inspector Francesc Cardús, cap dels Mossos a Blanes, va dir després de la reunió: “Ens acostarem al patrullatge les 24 hores del dia”, a partir d'ara. També s'intensificarà la coordinació entre Mossos, policies locals i agents rurals i es mantindrà el contacte amb el pagès, element “vital”, segons Cardús.

En la reunió, els responsables policials van explicar als pagesos la importància de denunciar els robatoris i van acordar donar el màxim de facilitats per poder formalitzar les denúncies: “A l'hora que els vagi bé i fins i tot a peu de tros podran fer-les”, va explicar. Des de la cooperativa es van mostrar molt satisfets amb la reunió i van recollir la petició policial: “Transmetrem a la pagesia que s'ha de denunciar, perquè és l'eina amb què la policia treballa”, va afirmar Agustí Robert, president de la cooperativa de Blanes. En la trobada, els agricultors van explicar als agents els millors punts des d'on controlar els camps. També hi van assistir caps policials de Palafolls i Malgrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.