Successos

policial

Calcina un cotxe i en destrossa 16 més a Olot

Un jove de 20 anys de nacionalitat espanyola va ser detingut ahir a la matinada per haver provocat destrosses en diversos vehicles i haver calat foc a un a Olot. Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada a la plaça del Cementiri, quan el jove, carregat amb una teula que havia trobat en alguna obra pròxima, va començar la seva particular batalla campal contra tot allò que es trobava pel davant. Les seves víctimes van ser 17 vehicles que estaven aparcats a l'entorn de la plaça. A 16, els va fer destrosses als vidres, als retrovisors i als eixugaparabrises. A l'altre vehicle, un turisme que va quedar totalment calcinat i irrecuperable, li va calar foc. Un agent de la policia local d'Olot que estava fent tasques de vigilància per la zona va enxampar in fraganti el jove i el va detenir immediatament davant l'evidència dels fets.

El detingut no està fitxat

Es tracta d'un noi de 20 anys que la policia local no té fitxat i que, per tant, no és un delinqüent habitual al municipi garrotxí. Tot apunta que el detingut estava de pas al municipi, en uns dies en què s'estan celebrant els carnavals a Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.