Successos

trànsit

Un mort en sortir de la via i incendiar-se el seu cotxe a Sant Feliu de Buixalleu

Aquest any ja han mort 17 persones en accidents de trànsit a les comarques gironines

Augmenta un 30% la sinistralitat a la carretera respecte el 2011

Un home va morir ahir al matí després que el seu cotxe sortís de la via i s'incendiés al municipi de Sant Feliu de Buixalleu. Segons va informar ahir Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident es va produir a dos quarts de vuit del matí, al quilòmetre 64,9 de la C-35, quan per causes que encara s'estan investigant el Seat Ibiza de color blanc que conduïa l'home va sortir de la carretera. A conseqüència del sinistre, el conductor, que era l'únic ocupant del vehicle, va morir. L'accident va obligar a tallar un carril en direcció Girona, fet que va provocar retencions fins tocades les deu del matí, quan es va restablir la circulació. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquest accident ja són 52 les víctimes mortals en els tres primers mesos del 2012, xifra que representa gairebé un 30% d'increment de la sinistralitat respecte de l'any passat, segons va anunciar divendres el director del SCT, Joan Aregio.

Pel que fa al balanç d'accidentalitat a les comarques gironines, aquest 2012 ja han mort 17 persones en 13 accidents de trànsit. La darrera víctima mortal era una dona de 38 anys i de nacionalitat russa que va morir diumenge passat en ser atropellada de manera accidental per un ciclista que participava en una cursa a Vilafant.

Fora de cursa

El sinistre va tenir lloc poc abans de les dues del migdia al punt quilomètric 38,5 de l'N-260. En el moment de l'accident, la víctima, de nom Oxana i veïna del municipi, estava travessant per un pas de vianants regulat per semàfors. El ciclista havia de complir les normes de circulació perquè havia quedat fora de la cursa.

LA XIFRA

13
accidents
de trànsit mortals hi ha hagut aquest any a les carreteres de les comarques gironines.

LA DATA

18.03.12
Es va produir
el darrer xoc mortal a la demarcació, quan una dona va morir atropellada a Vilafant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.