Successos

successos

Assalten una anciana a casa seva, a Sarrià de Ter

La víctima es va trobar els delinqüents al pati

Li van donar un cop de puny a la cara i li van estirar un collaret

Dos delinqüents van assaltar a principis d'aquest mes una veïna de Sarrià de Ter a casa seva, situada al número 31 del carrer Montagut. Mentre la víctima, Isabel Muñoz, es dirigia caminant cap al domicili es va creuar amb els lladres. La dona, d'uns 77 anys, se'n va malfiar perquè va veure que tenien una actitud sospitosa i li va semblar que l'estaven seguint. Els acusats finalment van accelerar el pas, la van avançar i ella els va perdre la pista. Quan la denunciant va arribar a l'habitatge, però, es va trobar els desconeguts al pati, on havien entrat per una porta metàl·lica que dóna a la part del darrera. Davant la sorpresa de Muñoz, els individus van fer servir una excusa per començar-hi a parlar, ja que li van demanar si tenia algun immoble per llogar-los. La conversa va durar poc perquè, de sobte, li van clavar un cop de puny a la cara i li van arrencar un collaret d'or que duia posat.

La víctima va començar a cridar. Un matrimoni que té llogada una caseta dins de la finca va sentir els crits d'auxili i va sortir al jardí, el que va estroncar els plans dels lladres, que van marxar corrents. La dona i els seus arrendadors van sortir darrere seu i van observar com fugien en un automòbil. Ràpidament, van donar la veu d'alerta als Mossos d'Esquadra, que els van prendre declaració. Muñoz va poder descriure com eren físicament, ja que van actuar amb el rostre completament al descobert. La policia sospita que darrere aquest cas hi ha dos veïns de la Rasa de Sarrià de Ter. També s'intenta esbrinar si el mateix dia van robar al bar Dani del carrer Joan Fusté i Ortells, on uns delinqüents van forçar la persiana, van aconseguir obrir la porta de fusta i es van emportar els diners d'una de les màquines escurabutxaques.

Robatori frustrat

Els Mossos de Roses, juntament amb la policia local de Castelló d'Empúries, van arrestar tres homes que miraven d'accedir per una finestra a un habitatge de la zona Badia Gran Reserva d'Empuriabrava. L'endemà van declarar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, on es va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

20.05.12
Els Mossos
van detenir tres veïns de Castelló d'Empúries que intentaven robar en un domicili d'Empuriabrava.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.