Successos

trànsit

Tres morts en dos accidents, a la Tallada i a Saus

Dos homes van perdre la vida en una topada frontal entre tres cotxes a la C-31

El segon sinistre mortal es va produir en un camí veïnal, on un conductor va sortir de la via i va xocar contra un arbre

Jornada fatídica a les carreteres gironines, on ahir van perdre la vida tres persones en dos accidents de trànsit. El primer es va registrar a les tres de la tarda al punt quilomètric 361 de la carretera C-31, a l'altura del terme municipal de la Tallada d'Empordà. En el sinistre es van veure implicats tres cotxes (un Citroën C3, un Peugeot 306 i un Mercedes-Benz) que van col·lidir frontalment. Com a conseqüència del xoc, va morir pràcticament a l'acte un home que viatjava de copilot en el Peugeot 306. Al mateix lloc dels fets, els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intentar estabilitzar el conductor del Citroën C3. Les maniobres de reanimació finalment van ser sense èxit, ja que al cap d'una estona la víctima va morir per les greus ferides que havia patit. En la topada tres persones més van sofrir ferides greus i una, de caràcter lleu. Dos dels ferits de gravetat van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona i un tercer va ser evacuat en un helicòpter medicalitzat a l'hospital Sant Pau de Barcelona.

Desviaments a la GI-632

Quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de quatre de la tarda, la carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa i els efectius de la unitat de trànsit dels Mossos d'Esquadra van fer desviar el tràfic per la GI-632. La circulació va tornar a la normalitat al cap de dues hores. En les tasques de gestió de l'accident van participar un total de vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i dos helicòpters medicalitzats també pertanyents al SEM.

Una víctima d'origen lituà

El segon sinistre mortal es va desencadenar a les vuit de la tarda a la població de Saus. El conductor d'un turisme que circulava sol per un camí veïnal que va de Saus fins a Camellera va patir una sortida de via i va col·lidir contra un arbre. La víctima era un home de nacionalitat lituana. Fins a la zona es van desplaçar diverses ambulàncies del SEM, els Bombers i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.