Successos

successos

Els bombers li han d'alliberar el penis ficat en un tub

Els bombers de Granada van haver de fer dimarts un servei molt especial per evitar l'amputació del penis a un home de 52 anys, que l'havia ficat dins d'un tub cilíndric d'acer durant una pràctica sexual i que va haver d'acudir a l'hospital perquè no el podia treure, arran d'una gran inflamació de l'òrgan. Els metges no podien tallar el cilindre, d'uns dos centímetres de diàmetre, quatre mil·límetres de gruix i un xic més de cinc centímetres de llarg, que oprimia el penis, i per això van avisar els bombers, que van optar per tallar el tub amb una eina de bricolatge, una petita serra circular.

L'eina la va anar a buscar el sotsinspector de servei dels bombers a casa seva perquè al parc de bombers no tenien cap serra de tanta precisió com la que necessitaven per fer una feina tan delicada com la que se'ls presentava.

Els bombers van treballar durant dues hores amb els metges a la sala d'operacions. I finalment, entre la col·laboració dels bombers i els metges, l'home va salvar el penis.

“Ha estat un treball en equip”, va declarar ahir un portaveu dels bombers, que va assegurar que era la primera vegada que havien de fer una intervenció en una sala d'operacions, tot i que sí que han hagut de fer serveis per alliberar dits o braços en màquines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.