Successos

trànsit

Un motorista mor en xocar amb un cotxe a l'N-II a Sils

L'accident va tenir lloc en un tram en obres

La carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa

El conductor d'una motocicleta va morir ahir en ser envestit de manera accidental per un vehicle en un tram en obres de l'N-II, a l'altura de l'hostal Rolls de Sils. L'accident va tenir lloc a tres quarts de sis de la tarda, al punt quilomètric 698,2. La persona que anava al volant del cotxe venia de la GI-555 i, en entrar al carril d'incorporació a l'N-II per seguir en direcció a Girona, se li va creuar la moto. El motorista, veí de Vidreres, va resultar ferit greument i, quan estaven a punt de traslladar-lo en helicòpter a l'hospital Trueta, va morir. Mentre va durar la gestió del sinistre, es va tallar la via en els dos sentits.

A l'abril un veí de Besalú que conduïa una furgoneta va morir en xocar amb un camió al quilòmetre 694 de l'N-II, a Sils, davant del restaurant La Granota, on també hi ha obres. L'N-II és una via pendent de desdoblar a la demarcació per part de Foment. Precisament la setmana passada representants locals i comarcals es van desplaçar a Madrid per reunir-se amb els grups parlamentaris i els van exigir que pressionin el govern perquè es reprenguin els treballs aturats, ja que és una via molt transitada i perillosa en diversos trams. A la Selva n'hi ha dos a mig fer: Sils-Maçanet i Caldes-Sils. Les obres del primer es van parar el 2008 i del segon, el 2009.

També ahir, un tràiler carregat de porcs va bolcar a tres quarts de dotze del migdia a la C-25, a Santa Coloma de Farners. El conductor es va fer ferides lleus. L'eix transversal va quedar tallat entre els quilòmetres 222 i 223. Després, es va obrir un carril, per on es va donar pas alternatiu al trànsit. També es van enretirar els animals que van anar a parar al mig de la calçada, alguns dels quals van morir; i un veterinari va atendre els que van quedar malferits. La circulació va tornar a la normalitat a dos quarts de vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.