Successos

tribunals

Multa de 40 euros per ensenyar el penis a una veïna de Blanes

Haurà de pagar una indemnització de 500 euros per una falta de vexacions

El jutjat penal 5 de Girona ha condemnat Kali Gaye Marena a 40 euros de multa com a responsable de ser l'autor d'una falta de vexacions. A més, en concepte de responsabilitat civil, l'acusat haurà de pagar una indemnització de 500 euros a la veïna de Blanes a qui va seguir fins a casa seva i a qui va ensenyar el penis a l'ascensor del bloc de pisos. Per aquests fets, el fiscal sol·licitava dos anys de presó per a Gaye per un delicte d'abusos sexuals o, de manera alternativa, que fos condemnada per una falta de vexacions injustes. La lletrada del processat, Carolina Gallegos, en canvi, en reclamava l'absolució perquè el processat creia que podria tenia una relació sexual consentida.

Segons el text de la sentència, ha quedat demostrat que el 18 de desembre de 2011, pels volts de les deu del matí, Gaye es va apropar a la denunciant quan anava de camí a casa seva, al passeig S'Abanell de Blanes. Durant el camí, l'acusat va estar parlant amb ella en una fleca i posteriorment dins de l'edifici del bloc de pisos on viu la denunciant. Allí, l'home va agafar la mà de la dona en actitud afectuosa, però ella la va rebutjar i li va provocar nerviosisme. Tot i així, l'home va insistir-hi i quan la dona va entrar al portal de casa, ell es va colar a l'immoble sense violència ni força. Un cop dins, la dona va continuar insistint que marxés, que no volia res amb ell, però, malgrat la seva negativa, l'home també va poder accedir a l'ascensor amb la dona. Dins l'elevador, i aprofitant que la denunciant no tenia escapatòria, l'acusat es va baixar els pantalons fins als genolls, exhibint els seus atributs sexuals i repetint diverses vegades “mira que bonica que és”, amb ànim d'excitar-se sexualment, sense que en cap moment toqués la dona.

L'advocada del condemnat, Carolina Gallegos, va mostrar ahir la seva satisfacció per la sentència, ja que s'ha passat d'una petició de dos anys de presó que demanava el fiscal als 40 euros de multa per una falta de vexacions.

LA DATA

18.12.11
L'acusat
va seguir la dona i es va colar amb ella a l'ascensor del bloc de pisos on viu.
500
euros
d'indemnització haurà de pagar Kali Gaye Marena a la dona per haver-li ensenyat els seus atributs sexuals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.