Successos

trànsit

Una ciclista, en estat crític en caure pel rebuf d'un camió a l'N-II

Una ciclista de 60 anys de nacionalitat holandesa està en estat crític després de tenir un accident a l'N-II, a l'altura de Sant Julià de Ramis. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, quan una parella de ciclistes que feien una ruta amb motxilles havien passat pel trencant de Verges, al quilòmetre 728. Just en aquell moment va travessar un tràiler que va fer caure els dos ciclistes amb el rebuf de l'aire, sense arribar a impactar amb ells. A conseqüència del fort impacte contra el terra, la dona va haver de ser traslladada amb l'helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home, de 63 anys, també va ser evacuat amb ambulància a l'hospital.

D'altra banda, una hora més tard, la GI-555 a Sils va quedar totalment tallada per l'accident d'un tràiler que va bolcar. Així mateix, un accident entre tres turismes també va provocar el tall de la GI-644, a Ullastret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.