Successos

successos

Un nen ferit greu en caure des del balcó d'un tercer pis a Lloret de Mar

Un veí que era en un apartament de la segona planta va saltar daltabaix i el va atendre abans que arribés el SEM

Està ingressat a la Vall d'Hebron

Un menor de quatre anys va patir divendres un traumatisme cranioencefàlic en precipitar-se al buit de manera accidental pel balcó d'un apartament de la tercera planta de l'edifici número 2 del carrer Turó de l'Estelat, de Lloret de Mar. El sinistre va tenir lloc a les vuit de la tarda, quan feia només dues hores que la víctima, cinc germans seus i els pares havien arribat al municipi. S'havien desplaçat en una furgoneta des de Barcelona i tenien previst passar-hi un dies de vacances. De sobte, un home de nacionalitat italiana originari de Nàpols que cada any s'instal·la l'estiu a Lloret amb l'esposa i la filla va sentir com una de les germanes del nen demanava auxili. I és que, mentre jugaven, es va trencar un barrot del balcó i l'infant va caure daltabaix. El testimoni relata que, just en aquell moment, ell estava a punt de marxar de casa per anar a treballar: “Va venir d'un minut. En sentir els crits, vaig sortir a l'exterior i vaig veure la criatura estirada al terra de la terrassa d'un domicili de la planta baixa, que dóna a la part del darrera del bloc.” Com que a l'immoble on va anar a parar la víctima no viu ningú, l'home va saltar des del balcó de l'habitatge del segon pis on està allotjat per auxiliar el nen. “La mala fortuna va ser que va impactar contra els rajols amb el cap, on tenia una fractura oberta. Estava de bocaterrosa. El vaig girar i vaig començar a fer-li el boca a boca i vaig repetir les maniobres tres vegades. Hi vaig estar uns cinc minuts. Al final, em sembla que va recobrar la consciència.”

Per tal que accedissin després a la terrassa els serveis d'emergències, també va forçar la porta principal del domicili. Fins a la zona es van traslladar la policia local, els Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del SEM. Durant mitja hora, els sanitaris van intentar estabilitzar el menor dins d'una de les ambulàncies medicalitzades. El van evacuar posteriorment a l'hospital de la Vall d'Hebron, on ahir encara seguia ingressat.

LA XIFRA

4
anys
té la víctima. El nen estava jugant quan es va trencar un barrot del balcó i es va precipitar daltabaix.

LA DATA

07.09.12
A les vuit de la tarda
es van produir els fets. L'edifici on s'havia instal·lat la família està al carrer Turó de l'Estelat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.