Successos

Dues agressions sexuals més

A partir de la difusió a través d'aquest diari de la informació que els Mossos havien detectat un vídeo gravat pel mateix Josep Castiella on se'l veu agredint sexualment un nen (fent-li una fel·lació) estirat damunt la taula d'una aula, dues famílies més residents a Lloret de Mar han anat als Mossos a denunciar que els seus fills havien estat agredits sexualment pel monitor. Uns dels pares van anar a la comissaria a denunciar que el seu fill els havia revelat les agressions i va donar el nom d'un altre menor que, segons el nen, havia passat pel mateix tràngol que ell. A partir del testimoni d'aquesta família, els Mossos van identificar i localitzar l'altre menor i llavors els pares també van presentar la corresponent denúncia. Aquestes dues famílies estan fent tràmits per comparèixer judicialment amb la quinzena d'afectats pels abusos i les agressions sexuals, que ja estan presentats a la causa a través del lletrat Joan Comas.

Però encara continua la investigació per trobar altres víctimes del monitor, entre les quals el nen que apareix en el vídeo mentre Castiella l'agredeix sexualment, que encara no ha pogut ser identificat. Com a principal pista per a la identificació, els Mossos han pogut constatar que el nen té una piga a l'engonal i estan preguntant als familiars de tots els nens que havien participat en les activitats del monitor Castiella per intentar identificar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.