Successos

judicial

Petició de revocació del processament per homicidi

Bárbara Gómez Benavente manté que no va intervenir en el tiroteig mortal de Germans Sàbat

Una de les imputades pel crim que va tenir lloc el 6 de juny del 2011 al bar Casa Pepe del barri gironí de Germans Sàbat, Bárbara Gómez Benavente, ha sol·licitat a través del seu advocat la revocació del seu processament per falta d'indicis de la seva participació en els fets.

La petició de Gómez Benavente, dona de Jesus Moynelo, el presumpte autor dels trets que van posar fi a la vida d'un jove, va tenir lloc durant una vista d'apel·lació celebrada a l'Audiència de Girona aquesta setmana.

“Mantenim que no hi ha indicis de la participació o responsabilitat d'aquesta persona en els fets i que, per tant, el procediment no es pugui dirigir al seu moment contra ella i no pugui ser acusada i jutjada per la mort de Germans Sábat”, va indicar l'advocat Benet Salellas.

A mitjan agost passat va acabar la instrucció per la mort de José Agustín González i també per l'intent d'assassinat del seu germà petit, Adrián, que es trobava igualment al lloc dels fets quan es van produir els trets. El fiscal del cas, Víctor Pillado, va decidir processar sis persones com a coautors del crim i d'una temptativa d'assassinat.

Pillado manté en el seu informe que tots van col·laborar en l'acció, i també en la posterior fugida del lloc dels fets sense alertar ni els serveis sanitaris ni la policia. Això no obstant, tres persones inicialment imputades van veure posteriorment que es revocava el seu processament per falta d'indicis: que sabessin que l'autor dels portava una escopeta i que les seves intencions fossin fer-la servir contra la víctima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.