Successos

trànsit

Un motorista mor en xocar contra un cotxe a Lloret

Va impactar en un lateral de la part posterior de l'automòbil

La víctima era un veí del municipi de 49 anys i de nacionalitat alemanya

Deu motoristes han perdut la vida aquest any a la demarcació

El conductor d'una motocicleta Honda CBF 600 va morir ahir arran d'una col·lisió amb un vehicle a la C-63, a Lloret de Mar. La víctima era un veí del municipi de 49 anys i de nacionalitat alemanya. L'accident va tenir lloc a la una del migdia a l'altura del punt quilomètric 2,5, en sentit cap a Lloret. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), el motorista va envestir per causes que es desconeixen el cotxe –un Hyundai Coupé–. Va impactar contra un lateral de la part del darrera de l'automòbil i, com a conseqüència, va quedar estès enmig de la carretera. Fins a la zona s'hi van desplaçar un total de vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a la víctima. L'home que anava al volant del turisme, en canvi, va resultar il·lès.

Els operaris de Grues Lloret van retirar la moto de la calçada i la van traslladar al dipòsit. Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, els agents de la unitat de trànsit de la Policia de la Generalitat van tallar la via en els dos sentits de la marxa, entre els quilòmetres 2,5 i 3. Això va complicar la circulació per aquest tram, on el pas de vehicles es va restablir quan faltaven pocs minuts per tres quarts de tres de la tarda.

Des de principis d'aquest any, deu motoristes han perdut la vida en carreteres de les comarques gironines. El primer sinistre d'aquesta llista negra es va registrar el 13 de gener a Banyoles. En aquest cas, va morir un veí de la ciutat, de 34 anys, que circulava amb una motocicleta Suzuki. Va topar amb un camió al casc urbà de la capital del Pla de l'Estany. L'accident es va originar al voltant de les vuit del matí a l'altura del número 160 de l'avinguda dels Països Catalans, que és una de les principals vies de la població. La víctima s'adreçava a la feina quan es va desencadenar el succés –ell circulava en direcció Girona i el camioner en l'altre sentit–. Quan el xofer del camió estava girant cap a l'esquerra per continuar el seu recorregut per la carretera de Camós es va produir la fatal col·lisió, i el motorista va quedar atrapat a sota del vehicle.

Segona víctima en 5 dies

El d'ahir va ser el segon accident de trànsit a la demarcació en què resulta mort un motorista en només cinc dies de diferència. Dimecres de la setmana passada, va perdre la vida un home a l'autopista AP-7, a Vilobí d'Onyar. Tenia 35 anys i residia a Mataró. El xoc es va produir quan faltaven deu minuts per les sis de la tarda, a l'altura del quilòmetre 75,5, en sentit Barcelona. Tot apunta que el motorista es va parar al costat d'un vehicle que estava aturat al voral i que va ser atropellat de manera accidental per un camió. Al lloc del sinistre s'hi van dirigir tres patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del SEM, i durant els treballs dels efectius es va formar mig quilòmetre de cua en direcció sud.

LA XIFRA

8
Patrulles dels Mossos
van treballar en les tasques de gestió del sinistre, que es va registrar a la carretera C-63.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.