Successos

seguretat

Atacs molt violents per robar mòbils a Girona

Dues persones van anar a parar a l'hospital Trueta en una sola nit després de ser assaltades per uns lladres que les van apunyalar per agafar-los el telèfon

Tres atracaments com a mínim, molt violents i amb agressió a les víctimes, s'han perpetrat els darrers dies a la ciutat de Girona per obtenir de botí només el mòbil de l'atacat. El dissabte 17 a la matinada, dues persones van acabar a l'hospital Josep Trueta per les ferides que els van causar els lladres que els van arrabassar el telèfon. La primera va ser assaltada a la zona de la Muralla per uns individus que se li van acostar per darrere, li van clavar una punyalada al coll i diversos cops. La víctima no va poder aportar cap descripció dels lladres, però li va semblar que parlaven en àrab. La mateixa nit de divendres a dissabte, una altra persona va ser abordada per tres desconeguts que la van colpejar, la van tallar amb un arma blanca i que també pretenien emportar-se el seu telèfon. Finalment, no van aconseguir el seu propòsit, si bé la víctima també va haver de ser traslladada al Trueta.

I el dissabte 24, la dependenta de la fleca Serrano, situada al carrer de Santa Eugènia, va ser víctima d'un robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar a dos quarts de vuit del matí, quan la noia, de 18 anys i nacionalitat polonesa, era sola al fons de l'establiment preparant pa. Segons la seva versió, un home que parlava castellà amb accent sud-americà, que no havia vist mai i que anava begut, va entrar inesperadament a la cuina i li va demanar cervesa. Va respondre que no en tenia i el sospitós li va agafar el mòbil. La treballadora, espantada, li va dir que la caixa era a l'entrada. L'agressor no li va fer cas, la va agafar pels cabells i la va colpejar al cap. Se'n va poder escapolir, va sortir a fora a demanar ajuda i l'individu va fugir. Tot i que el lladre es va apropiar tan sols d'un mòbil, ella creu que el seu objectiu era agredir-la sexualment.

Saquejador de cases a Llançà

La policia local de Llançà va detenir ahir un home de nacionalitat romanesa, Horatio Stratencu, que van atrapar amagat en unes bardisses després que hagués esbotzat la porta d'un edifici de l'avinguda Mestral. Uns veïns van sentir fressa i van avisar els agents, que es van desplaçar al lloc dels fets i van veure dos individus que fugien i s'endinsaven en una zona d'esbarzers. Després d'una estona de recerca, van poder arrestar Stratencu, però el seu còmplice es va escapar. Es va comprovar, d'altra banda, que els lladres no van tenir temps d'entrar a cap pis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.