Successos

seguretat

Detingut un empleat pel robatori a la panificadora de Lloret

Es va emportar eines i les va llençar a un contenidor quan l'amo el va descobrir

Els Mossos han detingut un dels treballadors de la panificadora de Lloret de Mar sospitós de ser el lladre que durant la nit del 9 de desembre va accedir a l'empresa utilitzant les seves claus i se'n va emportar dues bateries, dos trepants, dues radials i una serra elèctrica. El propietari de l'empresa, en veure que faltava el cadenat de la porta d'entrada i que hi havia llum a l'interior de la panificadora, va avisar els Mossos. Mentre feia la trucada va veure com un home fugia amb un ciclomotor a gran velocitat. El conductor del ciclomotor va llançar la motxilla –en què portava la seva documentació i el material robat– a un contenidor situat al costat de l'empresa.

Quan els agents dels Mossos van anar a l'empresa alertats pel propietari van constatar que la porta del primer pis estava oberta i, a dins l'edifici, hi havia diverses estances regirades. Fins i tot, la porta que donava a una oficina estava trencada pel mig. Els agents van trobar els objectes robats en un contenidor buit del costat de l'empresa. Amb les dades aportades per l'amo sobre el sospitós, els Mossos van anar a detenir el treballador a prop del seu domicili. El detingut és un veí de Lloret de Mar de 34 anys que ja tenia antecedents policials. El jutge el va deixar en llibertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.