Successos

SUCCESSOS

Mor atrapat en un contenidor a Arbúcies

Va quedar amb el cos a dins i les cames a fora i va morir asfixiat per oclusió

Un jove de 27 anys de nacionalitat marroquina, inicialment identificat com a Said Oumimoun, va morir ahir a la matinada en quedar atrapat a la boca d'un contenidor de recollida de roba, que disposen d'un sistema de tancament per dificultar l'entrada, situat a l'avinguda dels Països Catalans d'Arbúcies.

De matinada, un veí va descobrir que del contenidor sortien uns peus. No es movien. El veí es va posar a cridar per veure si el noi que tenia tot el cos a dins li responia. Però com que no va sentir que contestés, va optar per avisar la Policia Local. Quan els agents hi van arribar ja van veure que el noi havia de ser mort. Com que el cos li havia quedat clos en el giny de tancament del contenidor, van haver d'avisar els bombers, que van haver tallar part de la caixa metàl·lica amb una serra radial per treure'l. L'autòpsia va determinar que el noi havia mort asfixiat per compressió. Said Oumimoun no estava empadronat a Arbúcies, però darrerament vivia en un habitatge situat a prop del lloc on hi ha el contenidor, que va ser precintat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.