Successos

judicial

Marc Fuertes es querella contra el secretari pel trenet de Lloret

L'alcalde, Romà Codina, ho troba “surrealista” perquè “l'Ajuntament va estar al costat” de la seva empresa

Marc Fuertes, portaveu del Millor –principal partit de l'oposició a Lloret de Mar– i responsable de l'empesa Carrilets de Catalunya, va anunciar ahir que interposarà una querella contra el secretari municipal de l'Ajuntament per l'afer sobre la gestió del trenet.

El Millor esgrimeix la recent sentència judicial segons la qual Transports Pujol tenia dret a l'explotació del trenet i de la pròrroga pertinent, en lloc de l'empresa que va acabar guanyant-ne l'explotació, precisament Carrilets de Catalunya, de Fuertes. Aquest va acusar el govern local de no fer un nou concurs per “beneficiar” Transports Pujol si acabaven guanyant el litigi. Fuertes també va justificar la querella: “Mentre aquest concurs el varen mantenir obert durant dos anys, a Lloret de Mar el 95% dels concursos es fan amb caràcter d'urgència i es donen pocs dies de marge amb la ferma creença de posar bastons a les rodes, fet que dóna avantatge a certs licitadors.”

Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar, va qualificar de “surrealista” i “inaudit” l'anunci de la querella, perquè “sempre vam estar al costat” de l'empresa del portaveu del Millor: “És sorprenent que l'Ajuntament es posi a la banda d'en Fuertes i ara es vulgui querellar, no ho entenc.” Codina va recordar que l'Ajuntament va haver d'indemnitzar Transports Pujol “perquè els jutjats li van donar la raó; quan a l'altra banda hi havia l'Ajuntament i Carrilets de Catalunya”.

Més demandes

Fuertes, però, no es limitarà a querellar-se només contra el secretari i només per aquest tema. Ahir va anunciar que interposarà diverses querelles, també contra l'interventor municipal. Entre d'altres, per “les diferents falsedats declarades” pels dos funcionaris en el marc del cas Clotilde i per “altres licitacions presumptament il·legals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.