Successos

successos

Un ferit greu en l'explosió d'un cotxe a Lloret

Un home d'uns quaranta anys va resultar ferit greument en l'explosió del cotxe que estava desballestant en una finca de Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la tarda, quan uns particulars desballestaven amb una radial un vehicle vell amb matrícula holandesa a la part del darrere de la finca, un xalet situat a la cruïlla dels carrers Bogues i Dofins de la urbanització la Montgoda. Per causes que encara s'investiguen, el vehicle va explotar i va causar ferides a un home. De resultes de l'accident i de les greus ferides que tenia, l'home va haver de ser evacuat d'urgència en l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a la unitat de cremats del Vall d'Hebron de Barcelona. Segons dades recollides pels Bombers de la Generalitat, l'home hauria resultat ferit greument amb cremades a les cames, els braços i el pit.

Segons dades recollides pels bombers, en el dispositiu d'emergència al lloc dels fets hi van treballar fins a sis patrulles policials dels Mossos d'Esquadra i la policia local de Lloret de Mar, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.