Successos

judicial

Andrei Petrov declararà dijous que ve al TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va citar ahir a declarar per dijous de la setmana que ve l'empresari rus Andrei Petrov per l'anomenat cas Clotilde, de Lloret de Mar.

Després que fa unes quantes setmanes declaressin els altres imputats, entre els quals hi ha l'exalcalde Xavier Crespo (CiU), ara serà el torn del principal implicat, l'empresari que hauria subornat càrrecs municipals per obtenir beneficis fiscals i que és a la presó per ordre de l'Audiencia Nacional, segons va avançar ahir Ràdio 4 i van confirmar a l'Agència Catalana de Notícies fonts properes al cas.

El cunyat i mà dreta de Petrov, Konstantin Misxanin, també està citat a declarar la setmana que ve. Tots dos ho faran per videoconferència des de Madrid. L'Audiencia Nacional s'encarrega de la part de blanqueig de capital d'aquesta operació i el TSJC investiga els suposats casos de suborn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.