Successos

judicial

Acusen de lladre de turistes una prostituta de Lloret

La fiscal sosté que la dona es va posar d'acord amb dos homes més per sostreure 1.500 euros a un alemany

El jutjat penal número 3 de Girona va jutjar ahir Nicoleta Balan, una dona de 36 anys i de nacionalitat romanesa acusada de posar-se d'acord amb dos lladres per sostreure 1.500 euros a un turista alemany a Lloret de Mar. Segons va declarar l'home a la policia, els fets van tenir lloc el 3 de juliol del 2011 pels volts de les cinc de la matinada, quan l'acusada li va oferir els seus serveis com a prostituta. Tots dos van anar fins a uns lavabos públics que hi ha a l'avinguda Just Marlés, i allí el turista va treure la cartera i li va donar 10 euros. Llavors la prostituta va sortir del lavabo sense fer el servei sexual. El turista va seguir la dona per recriminar-li la seva actitud, i immediatament se li van tirar al damunt dues persones. “Ella va dir ‘té diners', i va ser quan van començar a colpejar-me i em van robar la cartera”, va declarar la víctima, que ahir no es va presentar al judici a Girona.

La dona, que sí que es va asseure al banc dels acusats, va reconèixer que va oferir els serveis al turista alemany i va dir que un cop fet servei l'home li va donar 10 euros. Però l'acusada va negar que s'hagués posat d'acord amb els dos lladres per assaltar el turista. “Vam sortir dels lavabos públics, i de cop dos homes que jo no coneixia de res es van tirar al damunt d'ell, i a mi també em van pegar”, va declarar la víctima.

Per aquests fets la fiscal sol·licita una pena de dos anys de presó per a l'acusada i una indemnització de poc més de 2.000 euros per a la víctima. En canvi, la defensa, exercida pel lletrat Jordi Colomer, sol·licita l'absolució de la seva clienta per les contradiccions de la víctima i la falta de proves de càrrec. L'advocat, a més, creu que amb la incompareixença de la víctima s'hauria de declarar l'absolució de l'acusada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.