Successos

judicial

Absolen el portaveu de la plataforma de Bàscara

El jutjat de Figueres ha absolt el portaveu de la plataforma Prou Camions a l'N-II de Bàscara, Andreu Molina, que va ser denunciat pels Mossos d'Esquadra el 25 de febrer per haver-se resistit a identificar-se. La sentència, del 17 de juliol, absol el denunciat perquè considera que “la conducta no va ser de prou entitat perquè mereixi retret penal, ja que no va existir una negativa oberta a obeir les ordres dels agents de l'autoritat, sinó una reticència a seguir les instruccions dels agents, però obeint en últim terme”.

El denunciat, Andreu Molina, s'enfrontava a 360 euros de multa per una falta de desobediència. El 25 de febrer, dia en què es remunten els fets, els veïns reclamaven que deixessin de passar tràilers pel municipi fent un ús intensiu del pas de vianants que creua l'N-II. Segons els Mossos, quan van demanar a Molina que s'identifiqués, s'hi va resistir. Ara, però, el jutjat ha absolt el portaveu. Molina es va mostrar ahir “satisfet” i la plataforma celebra que “la lògica s'hagi imposat”. Molina hi va afegir: “No esperava res més. No veia possibilitat que em condemnessin.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.