Successos

successos

Mor un turista alemany en precipitar-se des del balcó d'un hotel de Lloret

El jove, de 19 anys, va caure accidentalment des d'un cinquè pis quan s'amagava d'un professor d'unes noies a qui havia conegut aquella nit

Un jove turista alemany va morir ahir a la matinada després de caure des d'un balcó d'un hotel de Lloret de Mar. No es tracta d'un cas de balconing –saltar del balcó a la piscina–, sinó d'una caiguda accidental. Els fets van tenir lloc pels volts de la una de la matinada, quan el noi havia tornat de marxa amb els seus quatre amics. Però el jove, de 19 anys, no va pujar a la seva habitació –que és a la primera planta de l'hotel Evenia Montevista, situat al número 15 de l'avinguda de la Roca Grossa–, sinó que va pujar fins a la cinquena planta, on s'allotjava un grup de noies poloneses. Mentre el jove estava amb les altres turistes a l'habitació, va picar a la porta un dels professors responsables de les menors. Va ser llavors quan el noi es va voler amagar al balcó, a la part exterior de la barana, perquè el professor no l'enxampés. Però el turista alemany va tenir tanta mala fortuna que va relliscar i va caure al buit.

Els responsables de l'hotel van donar l'avís als serveis d'emergència passades la una de la matinada. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques i patrulles de la policia local de Lloret i els Mossos d'Esquadra. Malgrat la rapidesa en la resposta, quan els efectius van arribar, el jove ja era mort, víctima de les greus ferides que s'havia fet.

Ara, els metges forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona tenen previst practicar-li l'autòpsia per determinar si havia ingerit alcohol o estupefaents.

LA XIFRA

19
anys
tenia el turista alemany, que havia arribat a Lloret amb quatre amics i que va caure des del cinquè pis.

LA DATA

23.06.13
és el dia
que un altre turista alemany de Lloret es va llançar des del balcó a una piscina i va quedar ferit greument.

Fa un any va morir un altre jove alemany

A finals de juny, un altre jove alemany de 17 anys va resultar ferit greument en caure des d'un primer pis de l'hotel Esmeralda de Lloret de Mar. El noi es va llançar des del balcó amb la intenció d'anar a parar a la piscina, però en el salt va acabar impactant contra el terra. El juny de l'any passat, un altre turista alemany, de 19 anys, va morir en precipitar-se des d'un setè pis de l'hotel Frigola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.