Successos

lloret de mar

Una família s'allotja de gorra en hotels de luxe

Els Mossos han detingut un matrimoni polonès que s'havia muntat una estratègia per viure com uns reis, juntament amb les seves dues filles menors d'edat, allotjant-se en hotels de luxe de tot l'Estat i no pagant les elevades despeses que generaven durant la seva estada. Un dels hotels en què es van instal·lar és a Lloret de Mar, però es té constància que també han fet estades de gorra en dos hotels de Vigo, en dos de Madrid, en un altre de Pineda de Mar i en un de Barcelona, que és on van ser detinguts quan ja portaven gastats 15.000 euros.

La parella, amb les dues filles menors d'edat, sempre utilitzava el mateix modus operandi: s'allotjava en hotels i presentava només la documentació de la dona i un parell de targetes de crèdit. Al·legava haver estat víctima d'un robatori, motiu pel qual no disposaven de la documentació de l'home. Les targetes a nom de la dona mai no tenien fons per a poder pagar. Quan l'hotel descobria que no podien cobrar amb les targetes, la família es comprometia a fer una transferència bancària internacional al compte corrent de l'hotel i, fins i tot, els mostrava un resguard fals. Aquest ardit els permetia disposar d'un parell de dies de marge fins que l'hotel s'adonava de l'entabanada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.