Successos

policial

Sis detinguts a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar

Entre el 25 de juliol i 5 d'agost es van imposar cinc denúncies per prostitució i 15 per venda ambulant

Els Mossos d'Esquadra, la policia local de Lloret de Mar i la Policía Nacional no aturen les operacions policials especials d'aquest estiu a Lloret de Mar. Fa tot just dos anys, a l'estiu de 2011, l'avinguda Just Marlés de Lloret va ser l'escenari de batalles campals protagonitzades per joves beguts. Des de llavors, el consistori i els cossos policials estan treballant plegats perquè no es repeteixi la mateixa situació i es malmeti la imatge de Lloret de Mar.

Aquest cop, el desplegament policial es va establir entre els dies 25 de juliol i 5 d'agost amb diversos dispositius de vigilància i control a la zona d'oci nocturn de la població per tal d'actuar contra la venda ambulant i diversos il·lícits penals. El resultat va ser de sis detinguts per diferents delictes i 25 actes per diverses infraccions. Més concretament, la policia va imposar 15 denúncies per vulneració de les ordenances municipals de venda ambulant, sis denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents i tres denúncies per comportament incívic. També hi va haver cinc denúncies per prostitució. D'altra banda, també es van establir 47 identificacions, de les quals dues van ser derivades a les dependències de la Policía Nacional per diverses irregularitats relacionades amb la llei d'estrangeria. Pel que fa als detinguts, en total n'hi va haver sis: per un delicte de furt, de lesions, contra la salut pública, per un robatori violent, per tractament degradant i per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia.

Multes de 3.000 euros

L'ordenança municipal de Lloret de Mar preveu multes d'entre 750 i 3.000 euros per tot allò que fa referència als serveis sexuals a la via pública, tant per a les prostitutes com per als clients. Així mateix, pel què fa a la venda ambulant, l'import de les sancions per a aquells qui parin la mercaderia al carrer és de 1.500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.