Successos

judicial

Delatats quan duen el botí al banc, a Puigcerdà

Manuel Vega Castro va ser descobert per la policia després que la seva dona i la del seu germà es presentessin en una entitat bancària de Puigcerdà amb el botí que la nit abans ells havien sostret d'un bar del municipi. Els fets, que van ser jutjats ahir a Girona, es van produir el 23 de gener del 2007, de matinada, quan ell i el seu germà –que ara està en parador desconegut– van accedir al bar restaurant Índalo, del carrer Alfons de Puigcerdà, enfilant-se pels teulats i forçant una finestra de l'establiment. Un cop dins, els lladres van rebentar una màquina de tabac i dues màquines recreatives. A part d'endur-se 2.000 euros en monedes, també es van apropiar de 52 paquets de tabac, 355 euros de la recaptació del bar, tres ampolles de licor i un mòbil de la propietària.

L'endemà les dones dels lladres van anar a una entitat bancària que hi ha al costat del bar a bescanviar les monedes per bitllets. Els treballadors del banc van associar-ho amb el robatori del bar del costat i van alertar la policia. I efectivament, al domicili dels sospitosos la policia va localitzar les botes que un dels lladres va fer servir el dia dels fets –van deixar petjades pertot arreu perquè aquell dia va ploure–, el telèfon mòbil sostret i la recaptació de l'establiment.

Pena pactada

Abans de fer-se el judici ahir als jutjats de Girona, l'advocada de la defensa i la fiscal van arribar a un acord de conformitat, i Manuel Vega Castro va ser condemnat a un any de presó, una pena que serà substituïda per treballs socials durant el mateix període. També haurà d'indemnitzar amb 800 euros els amos del bar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.