Successos

successos

Detingut per robatoris en cases de segona residència, a Lloret

Va saquejar cinc habitatges de les urbanitzacions La Montgoda i La Tortuga

Un veí de Lloret de Mar, de 33 anys i de nacionalitat romanesa, va ser arrestat el 2 d'octubre pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor de cinc robatoris amb força en domicilis de segona residència de la població. L'acusat va cometre els saquejos entre els dies 8 i 27 de setembre en habitatges de les urbanitzacions La Montgoda i La Tortuga.

Pel que fa al modus operandi, forçava els accessos dels immobles, d'on va aconseguir sostreure televisors, DVD, aliments, roba i altres aparells electrònics de petites dimensions. Arran dels fets, els mossos de l'àrea bàsica policial (ABP) de la Selva litoral van començar una investigació i, gràcies als indicis i als vestigis recollits, van poder esbrinar la identitat del detingut, que se sospita que actuava amb còmplices.

Durant dos dies, els policies van fer diverses gestions per tal de localitzar el sospitós. Finalment, el van interceptar dimecres de la setmana passada a quarts de deu del vespre, i el van arrestar. La investigació, però, continua oberta i no es descarten més detencions. L'home, a qui consten antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar que el posessin en llibertat amb càrrecs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.