Successos

judicial

El suposat fill del rei fa citar un jutge que li va dir que Joan Carles era el pare

La demanda, que Albert Solà presentarà dilluns, proposa també la declaració de l'advocada i el procurador que haurien sentit la proclama

Nou episodi de la lluita del veí de la Bisbal Albert Solà Jiménez per aconseguir l'objectiu de demostrar que el rei Joan Carles I és el seu pare. Albert Solà i el seu advocat Francesc Bueno van presentar i difondre públicament ahir el text de la demanda que dilluns el procurador presentarà davant dels jutjats de Madrid. En aquesta nova demanda, Solà reclama que es reconegui oficialment que és fill biològic de Joan Carles Alfons Víctor Maria de Borbó i Borbó Dues Sicílies i de Maria Bach Ramon, la suposada mare biològica de Solà. El demandant reclama que es busqui ja que, segons afirma, només sap que viu a Barcelona però no li ha estat possible trobar-la. En la demanda reclama que se citi a declarar el jutge Jorge Maza Domingo que, segons Albert Solà, li va dir textualment que el seu pare era “ni més ni menys que Joan Carles I, rei d'Espanya”, quan era titular del jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona, on Solà va acudir l'any 2001 per obtenir la documentació sobre el seu expedient d'adopció i les dades seves que figuraven a la Casa de la Maternitat, on el van dipositar després de néixer. També demanen que se citin a declarar l'advocada Carmen Cano i el procurador Anzizu Furest que, segons Solà, eren presents en el moment que el jutge li va fer la revelació, ja que el representaven a ell. Segons Solà, fins i tot un fiscal, que no s'identificava a la demanda, va ser present en el moment de la comunicació perquè tenia molt interès en el seu cas per la transcendència que tenia. En la mateixa demanda es demana que es practiquin proves d'ADN per comprovar que Joan Carles I és el pare d'Albert Solà. La demanda exposa que en cas que el demandat o el tribunal rebutgin aquesta prova d'ADN i es torni a considerar que la irresponsabilitat penal del rei es pot extrapolar a la via civil es procedeixi de forma subsidiària a exhumar el cadàver de Joan de Borbó i Battenberg, pare de Joan Carles I, que no va regnar mai. La demanda també reclama la impugnació de la filiació anterior d'Albert Solà i que passi a dir-se Albert Ferran August de Borbó i Borbó Bach. I que també es modifiqui el registre civil i es faci constar que es diu així i que és fill de Joan Carles Alfons Víctor Maria de Borbó i Borbó Dues Sicílies i d'Anna Maria Bach Ramon.

LA DATA

14.10.13
és el dia
que el procurador entrarà als jutjats de Madrid la demanda que ahir van presentar públicament

Alcaldable de PxC a la Bisbal d'Empordà

Albert Solà i el seu lletrat Francesc Bueno van aprofitar la presentació pública de la demanda per anunciar que Solà ja es pot considerar formalment alcaldable de Plataforma per Catalunya (PxC) per a les eleccions del 2015 a la Bisbal d'Empordà, població on ara resideix i on treballa en un bar. Solà milita a les files del partit que dirigeix Josep Anglada i no és casualitat que Francesc Bueno sigui el seu lletrat, ja que Bueno ha representat en diferents ocasions Anglada quan ha hagut de comparèixer davant dels tribunals i Plataforma per Catalunya ha assumit les despeses d'advocats i procuradors que suposin la demanda de Solà. Actualment Solà assumeix les tasques de reclutament d'afiliats i la convocatòria d'actes per a PxC a la Bisbal d'Empordà.

Albert Solà i la belga Ingrid Sartiau, que també es considera filla biològica de Joan Carles I, ja van presentar sengles demandes als jutjats de Madrid per reclamar la paternitat del rei, però en tots dos casos no van prosperar perquè els jutges que les van rebre van considerar que la irresponsabilitat i inviolabilitat que la Constitució concedeix al rei per la via penal es podia traslladar també a la via civil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.