Successos

judicial

Jutgen l'acusat d'haver agredit sexualment una menor en un hotel de Lloret

La fiscal sol·licita una pena de dos anys de presó i una indemnització de 1.500 euros per a la víctima

Ell ho nega i demana la seva absolució

El jutjat penal número 4 de Girona va jutjar ahir Adrian Monzón Grille, l'acusat d'haver agredit sexualment una menor en un hotel de Lloret de Mar. La fiscal sol·licita per al sospitós una pena de dos anys de presó i una indemnització de 1.500 euros per a la víctima. Segons el relat de la víctima –que en el moment dels fets era menor i que ahir es va desplaçar des d'Alemanya per assistir al judici–, els fets van tenir lloc el 19 de juny de l'any passat, a l'hotel Flamingo, on ella s'havia traslladat des d'Alemanya per fer unes pràctiques de recepcionista i ell treballava de vigilant de seguretat. Aquell dia, pels volts de les deu de la nit, que és quan ella acabava el seu torn, va anar caminant des de l'hotel Frigola –on treballava– a la seva habitació, a l'hotel Flamingo, que està situat en el mateix complex turístic. En passar per la zona de la piscina ella es va creuar amb l'acusat, i segons la víctima, ell li va dir una floreta: “Guapa, a quina habitació estàs?” Llavors, “per ser amable” –diu ella– va respondre també dient “guapo” i li va dir el número de l'habitació. “Ho vaig dir per ser cortesa i, a més, com que era nova, pensava que era de control dir el número de l'habitació, ja que ell era el responsable de seguretat i s'encarregava de la vigilància”, va assegurar la víctima ahir durant el judici.

Posteriorment, al cap de poca estona, mentre ella estava a l'habitació on residia, algú va trucar a la seva porta. En obrir va veure que era ell, i el va deixar entrar. Però de seguit ell es va mostrar molt violent. “Em va empènyer contra l'armari violentament”, va assegurar la noia. “Després em va començar a besar la boca, mentre tenia el seu braç al meu coll”, hi va afegir. La fiscal li va preguntar si ella es va defensar o si el va rebutjar, i la noia va explicar que li havia dit en anglès, alemany i el poc que sabia de castellà que no volia fer sexe amb ell. Durant els fets, l'acusat la va empènyer contra el llit, moment en què li va abaixar els pantalons a mitja cama i li va apujar la samarreta enlaire, fet que li va deixar descoberts els pits. “Jo cridava i em defensava, però l'hotel estava molt ple i hi havia massa soroll perquè em sentissin”, va lamentar ahir la víctima. L'agressor llavors també es va abaixar els pantalons i va començar a fer fregaments amb el seu penis al cos de la noia, sense arribar-la a penetrar ni arribar a ejacular. “Va intentar que li fes sexe oral, però jo m'hi vaig resistir, i no ho va aconseguir”, va afirmar la noia. Per frenar l'agressió, la noia va etzibar: “Avui no, demà.” Aleshores l'acusat es va aturar i va marxar de l'habitació.

Immediatament després, la víctima, amb llàgrimes als ulls i molt nerviosa, va explicar els fets a un altres turistes alemanys que hi havia a l'hotel, i posteriorment als seus superiors. La noia va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra, però no va ser inspeccionada pels forenses, ja que no presentava cap blau ni cap ferida de resultes de l'agressió.

LA FRASE

No em vaig insinuar, en cap moment tenia cap intenció de fer res amb ell. A hores d'ara encara tinc por
Víctima de l'agressió

Es va insinuar movent la llengua i mullant-se els llavis

L'acusat, en canvi, va negar rotundament els fets i es va declarar innocent. Segons la seva versió dels fets, la recepcionista alemanya se li va insinuar mentre estava fent el torn de tarda. “Des de la recepció es va insinuar movent la llengua i mullant-se els llavis, mentre feia un somriure”, va assegurar l'acusat. Posteriorment, el processat va dir que havia anat a la piscina, moment en què ella va passar pel seu costat i li va dir “noi guapo”. Després, de casualitat, segons l'acusat, va anar a fer un servei de control en una habitació de l'hotel en què es feia molt de soroll. “Mentre recriminava el comportament als clients d'aquella habitació, ella va aparèixer, de sorpresa, de l'habitació del costat”, va dir l'acusat, que va reiterar que ella va aprofitar per insinuar-se ensenyant-li un tatuatge que tenia sobre el pit i alhora mossegant-se el llavi. Segons Monzón, no li va fer cas i va marxar sense entrar a l'habitació. “Sóc innocent, no he pensat mai a violar una dona; estic casat i només estimo una dona”, va afirmar l'acusat en l'últim torn de paraula. “Si hagués volgut, podria haver fugit al meu país, però m'he quedat per demostrar la meva innocència”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia