Successos

successos

Detingut per haver causat 10 incendis a Blanes

Després d'una baralla amb la seva parella, es va refugiar al bosc, on va calar foc

Un veí de Sabadell, de 38 anys i de nacionalitat espanyola, va ser arrestat ahir al migdia per haver provocat presumptament deu incendis forestals a Blanes. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats a les onze del matí que s'havien detectat diferents focus de focs a la zona boscosa que hi ha a prop del barri de Valldolig. Es veia, principalment, una columna de fum al camí de Mas Palou. Fins allí es van desplaçar sis dotacions terrestres dels bombers i diverses patrulles de la policia. Es va donar la casualitat, a més, que hi havia dos mitjans aeris dels bombers que estaven fent pràctiques i es van sumar a les tasques d'extinció.

Els efectius dels bombers van constatar que tot indicava que els incendis havien estat intencionats, ja que es van anar declarant de manera simultània. Els Mossos van muntar un dispositiu de recerca de l'autor, en el qual va participar la policia local de Blanes. Al cap de poca estona, van interceptar el suposat piròman, que anava amb roba fosca i portava tres encenedors. Els Mossos van comprovar que havia estat denunciat per haver amenaçat la seva parella la nit anterior. Les primeres hipòtesis indiquen que, després de la discussió, es va amagar al bosc, on va calar els focs. A les tres de la tarda, els bombers van donar per apagats els incendis, que van destruir 3.000 m² de vegetació. L'home va quedar detingut per un delicte d'incendi forestal i per un robatori amb força a l'interior de vehicle. I és que, mentre mirava de fugir, va forçar un cotxe per intentar sostreure'l. Va desistir en veure una patrulla rondant, i només es va endur objectes de dins. L'imputat, qui té antecedents, està previst que passi a disposició del jutjat de guàrdia de la població.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia