Successos

successos

Un foc crema una nau abandonada a Tordera

El foc va afectar l'interior de l'edifici i va fer danys estructurals

Alhora hi va haver un incendi en un escorxador abandonat, però va fer pocs danys

Una nau industrial abandonada va cremar ahir al migdia a Tordera, a tocar del terme municipal de Blanes, a la carretera GI-600. L'incendi va afectar l'interior de l'edifici, on van cremar bàsicament deixalles, i també va provocar danys estructurals: el sostre i les bigues van quedar derruïdes. Les indústries veïnes no es van veure afectades i tampoc hi va haver danys personals.

Poc abans de la una del migdia la policia local de Blanes va alertar que hi havia un incendi a l'antiga fàbrica d'Intorfrisa. En l'extinció del foc hi van participar 22 unitats d'emergències. Una hora més tard, l'incendi ja havia entrat en fase de control. El foc va provocar una espesa columna de fum negre. El foc podria haver estat provocat, segons va explicar l'Ajuntament de Blanes, a través d'un comunicat, tot i que les causes encara s'investiguen. A més es dóna el cas que en el mateix moment que estava cremant aquesta antiga nau industrial es va declarar un altre incendi en un escorxador proper, també abandonat i desmantellat. En aquest cas, però, només va cremar una porta d'accés a les golfes, segons els bombers, que hi van actuar amb rapidesa, perquè ja estaven mobilitzats.

Dos intoxicats en un incendi a Olot

Dues persones van resultar intoxicades pel fum ahir en un incendi en un pis d'Olot. Es tracta d'un noi de 27 anys, que va ser evacuat a l'hospital de Palamós per tal de ser tractat a la cambra hiperbàrica, atesa la intoxicació per fum que patia, i de la seva àvia, de 84 anys, que va resultar ferida lleu i que va ser traslladada a l'hospital Sant Jaume d'Olot. El foc es va declarar a quarts de dues de la matinada a l'habitatge, del carrer Rei Pere IV. L'incendi, que va afectar el menjador del pis, va ser extingit poc després de les dues de la matinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia