Successos

successos

Presó per l'intent d'homicidi a Camprodon

El detingut declara que la víctima els va amenaçar de mort, a ell i al seu fillol

El jutjat de Ripoll ha decretar presó provisional comunicada per al treballador de 47 anys del bar Metro que va apunyalar dissabte un veí de Camprodon. De moment, el jutge li imputa un intent d'homicidi i l'ha engarjolat per risc de fugida. El jutge entén que no es tracta d'un delicte de lesions, sinó que l'agressor va intentar matar la víctima, i per això ha decretat aquesta mesura. El seu lletrat, Aitor Cuéllar, no hi està d'acord i té previst recórrer contra aquesta decisió a l'Audiència de Girona.

El detingut va declarar que la víctima es va presentar al restaurant de males maneres, insultant-lo i amenaçant-lo de mort per un problema que té amb el seu fillol. Després d'una picabaralla al local, la víctima va sortir del bar. Segons el declarant, hores més tard, l'esvalotador va tornar i el va esperar fora del restaurant. Va ser llavors quan el detingut, espantat per les amenaces de mort i perquè el rival era jove –24 anys– i corpulent, va treure un ganivet que duia a la motxilla, va sortir del local i li va clavar dues ganivetades.

Testimonis dels fets també van declarar que abans d'aquest incident no havien tingut cap discussió, però sí que hi havien algunes trucades amenaçadores per l'afer amb el fillol.

Pel que fa a la víctima, ahir continuava ingressada en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. Té afectats un pulmó, la melsa i un ronyó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia