Successos

trànsit

Mor un motorista accidentat diumenge a la carretera de la Salut

Un motorista de 53 anys i veí de Barcelona, Manuel Fernández Núñez, va morir dimarts a l'hospital Josep Trueta de Girona, on estava ingressat des de diumenge arran de les greus ferides que va patir en accidentar-se amb la motocicleta que conduïa a la C-153, dins del terme municipal de les Planes d'Hostoles. L'accident va passar cap a un quart de dues de la tarda, quan el motorista, a cavall d'una Yamaha WMAV 1.200, circulava per la C-153, la carretera de la Salut, que enllaça Osona i la Garrotxa, en direcció a Olot. La moto va sortir de la carretera en el punt quilomètric 39,9, un tram de la sinuosa carretera que queda dins del terme de les Planes, i el seu pilot es va fer ferides molt greus. El ferit va ser traslladat en helicòpter fins al Trueta, on va quedar ingressat a l'UCI i dimarts va morir.

Manuel Fernández Núñez és la cinquena víctimes mortal dels accidents de trànsit d'aquest any a les comarques gironines, però no constarà en les estadístiques oficials de trànsit perquè va morir 48 hores després de l'accident.

Tres de les víctimes eren vianants que han estat atropellats i els altres dos, motoristes. L'últim accident mortal va ser dimecres dia 13 a la carretera GIV-6102 a Palau-saverdera, quan un motorista francès que tenia domicili a Roses va sortir de la carretera i va anar a xocar contra un mur de formigó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia