Successos

Policial

Cinc robatoris en dues nits, a la Garrotxa

A Can Trincheria, una empresa i un comerç d'Olot

També en dues cases

La Garrotxa ha estat escenari d'una sèrie de robatoris les matinades de dilluns i dimarts i els Mossos d'Esquadra estan investigant si els autors són els mateixos. L'edifici públic de Can Trincheria d'Olot va ser objecte de dos d'aquests robatoris i d'un intent frustrat. Aquest edifici és la seu de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot, d'un espai museístic del segle XVI, d'un d'exposicions, d'un de polivalent i una part també és la seu de Ràdio Olot. Els lladres van accedir a l'edifici des de la plaça del Mig forçant la porta principal i es van moure per l'immoble a través d'una escala interior fins que van arribar al sector de la banda del carrer de Sant Rafael, on es va disparar una de les alarmes i els lladres van fugir. Només van causar alguns desperfectes materials i se'n van endur una quantitat de diners molt petita.

La mateixa matinada de dilluns, van entrar a robar en una botiga de productes d'art molt propera a Can Trincheria –se'n van endur 120 euros–, i en un habitatge particular de Besalú. L'endemà, es van produir robatoris en una indústria mecànica de Sant Cristòfor les Fonts i en un habitatge del barri de Montolivet d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia