Successos

Arresten cinc lladres de tabac a Lloret de Mar

Els Mossos han detingut cinc veïns de Lloret de Mar (de nacionalitat italiana, colombiana, argentina, espanyola i marroquina) acusats d'un robatori amb força en un estanc de Roda de Berà, d'on van aconseguir un botí de 320 euros en efectiu i 8.000 en tabac. Els cinc arrestats, que se sospita que actuen com a banda organitzada, tenen diversos antecedents per robatoris semblants, dos dels quals perpetrats a Olot i a Figueres. El robatori a Roda de Berà va tenir lloc el 5 de març passat. Segons la versió policial, pels volts de tres quarts de sis de la matinada, els lladres, primer, van robar un cotxe al carrer Johan Sebastian Bach de Roda de Berà. Tot seguit, van dirigir-se a un estanc situat al carrer Miramar i hi van tallar la reixa exterior, de tipus acordió, per tal d'accedir-hi a dins. A dins del comerç, van robar 320 euros en metàl·lic de la caixa enregistradora i 161 cartons de tabacs, valorats en cap a 8.000 euros aproximadament.

Els Mossos van poder identificar els autors com el grup que ja havien detingut l'any passat en relació amb dos robatoris a bars d'Olot i de Figueres. Els van localitzar i detenir a Lloret de Mar. Els detinguts, amb nombrosos antecedents, el 25 d'abril van passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Per tots ells, el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia