Successos

Les tempestes es fan notar a dues comarques

La majoria de trucades al 112 van ser del Barcelonès i del Maresme

Les fortes tempestes d'ahir a la tarda van passar molt de pressa, però van deixar puntes de fins a 29 l/m² en deu minuts a Vilassar de Mar, fet que va provocar que les rieres registressin un augment important del cabal en poc temps. El Maresme i el Barcelonès van ser les dues comarques que més van notar els efectes del temporal, seguides del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

El telèfon d'emergències 112 va atendre 65 trucades des de les dues del migdia fins a dos quarts de set de la tarda per incidències relacionades amb les pluges, la majoria des del Maresme. El municipi des d'on es van rebre més trucades va ser Vilassar de Mar (27), seguit de Premià de Mar (11), Barcelona (4), Badalona (4) i el Masnou (4). Del total de 65 trucades, 36 van ser per inundacions de baixos i pàrquings, i de carrers i carreteres; a més, se'n van rebre nou per arbres i branques que havien caigut. De les 65 trucades, 58 es van derivar als Bombers de la Generalitat. Els efectius van ser requerits, bàsicament, per treure l'aigua de baixos, terrasses i garatges, i també de la via pública, i per retirar algun arbre caigut i fer sanejaments diversos.

A Mataró, Badalona i Mollet del Vallès, la caiguda d'arbres va afectar algun vehicle que estava estacionat, però cap persona va resultar ferida. La circulació de la línia R1 entre Vilassar de Mar i el Masnou va estar tallada, en tots dos sentits, per uns tendals d'una guingueta que, a conseqüència del fort vent i la pluja, van caure sobre la catenària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia