Successos

Evacuen 300 veïns per un foc en una rostisseria de Lloret

Es van desallotjar els clients d'un súper i alguns dels inquilins dels pisos que hi ha sobre l'establiment on es va originar l'incendi

No hi va haver ferits

Ràpida actuació, ahir, dels cossos d'emergències, que es van mobilitzar arran d'un incendi que es va desencadenar en una rostisseria de Lloret de Mar. L'establiment està situat en el número 1 de l'avinguda Amèrica, al barri de Fenals. Els Bombers van rebre l'avís a un quart d'una del migdia. Tot i que el foc va ser de petites dimensions i els efectius el van aconseguir extingir en menys de tres quarts d'hora, l'incendi va comportar l'evacuació d'unes tres-centes persones. D'una banda, els agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia local es van encarregar de desallotjar com a mesura preventiva el supermercat Caprabo que hi ha just al costat de la rostisseria. I, paral·lelament, també es van fer sortir al carrer els inquilins d'una part dels apartaments Condado, que són sobre la botiga. Aquest negoci està emplaçat als baixos d'un edifici de sis plantes. Les evacuacions es van dur a terme principalment perquè es va aixecar bastant de fum, que es va propagar cap als habitatges pel vent. Quan el fum es va començar a dispersar, els efectius van aconsellar als inquilins que encara no havien estat evacuats que es confinessin a casa.

En les tasques de gestió de l'incident hi van intervenir cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles de la policia local, tres dels Mossos i tècnics de Protecció Civil i de la companyia del gas, així com sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els bombers van poder apagar totalment les flames quan faltaven uns deu minuts per a la una del migdia. L'incendi va calcinar la campana extractora, la màquina de rostir els pollastres i el tub d'extracció dels fums. A part d'aquests desperfectes materials, no es van haver de lamentar danys personals, ja que no va ser necessari que els sanitaris haguessin d'atendre cap persona. Pels volts de dos quarts de dues del migdia, els veïns ja van poder tornar als seus domicilis i es van obrir novament les portes del Caprabo, on l'activitat es va reprendre amb normalitat.

LA XIFRA

5
dotacions
dels bombers van treballar en l'extinció de les flames. Es va rebre l'avís a un quart d'una del migdia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia