Successos

Un turista cau pel forat de l'escala en un hotel de Lloret

El jove alemany, que està en estat crític, es va precipitar d'un sisè pis perquè la barana de l'immoble va cedir

Un turista alemany de setze anys es troba en estat crític després de caure pel forat de l'escala d'un hotel des d'una altura de sis pisos, a Lloret de Mar. Segons fonts policials, es tracta d'un accident i no té res a veure amb els casos de balconing.

Els fets van tenir lloc
tocats dos quarts de tres de la matinada, a l'Hotel Caribe, situat al número 19 del carrer Agustí Cabañas del municipi selvatà. El jove tornava a l'hotel després de sortir de festa amb un grup d'amics i els seus monitors. En comptes d'agafar l'ascensor per pujar a la seva habitació, el noi va decidir pujar per les escales. Però per raons que encara es desconeixen, el turista alemany va pujar al sisè pis, tot i que tenia l'habitació a la segona planta. Va ser llavors quan el noi va treure el cap pel forat de l'escala amb tan mala fortuna que la barana en què estava recolzat va cedir. El noi va perdre l'equilibri i es va precipitar al buit.

Diverses dotacions dels serveis d'emergència es van desplaçar al lloc dels fets . Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el jove i posteriorment el van traslladar en estat crític amb pronòstic reservat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El menor s'ha trencat les dues cames i té politraumatismes, sobretot al cap i al tòrax. Segons les primeres investigacions, es tracta d'una caiguda accidental i no es tractaria d'un nou cas de balconing. Així mateix, la policia ha obert una investigació per determinar l'estat de les instal·lacions de l'establiment i si el jove anava begut.

Des d'una claraboia

L'11 d'agost passat, un turista francès de divuit anys també va resultar ferit de gravetat després de caure accidentalment pel forat d'una claraboia de la terrassa de l'edifici Serrador, a Lloret de Mar. Cinc dies abans, un altre turista va patir greus ferides al cap quan va caure des del segon pis de l'hotel Casino Royal.

LA XIFRA

3
turistes
han patit caigudes accidentals en establiments turístics de Lloret de Mar durant aquest mes d'agost

Ferit en caure per un penya-segat

Un altre turista es troba hospitalitzat després de precipitar-se, aquest cop des d'un penya-segat, a Lloret de Mar. L'accident va passar divendres a la nit, quan un grup de joves passejava pel camí de ronda, prop del monument a la Dona Marinera. Un dels nois es va separar dels companys perquè volia orinar. Després de saltar la tanca metàl·lica, el jove va relliscar, es va precipitar per les roques i va caure en una zona de bardisses. Els joves es van adonar dels fets i van ser ells mateixos qui el van rescatar. El noi va ser hospitalitzat amb un fort cop al cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia